Teachers' Pack in progress - Reisverslag uit Edinburgh, Verenigd Koninkrijk van Vincent Strien - WaarBenJij.nu Teachers' Pack in progress - Reisverslag uit Edinburgh, Verenigd Koninkrijk van Vincent Strien - WaarBenJij.nu

Teachers' Pack in progress

Door: Vincent van Strien

Blijf op de hoogte en volg Vincent

04 Oktober 2013 | Verenigd Koninkrijk, Edinburgh

Weer een paar dagen stil geweest, maar hier is dan weer een nieuwe blogupdate.

Woensdag was niet een heel erg bijzondere dag. Gewoon onderzoek doen en een beetje ideeën bedenken voor de Teachers' Pack. In de tussentijd ook nog wat e-mails verstuurd. In de avond was het verder ook vrij rustig en ben ik maar wat vroeger naar bed gegaan.

Gisteren ben ik voor het Teachers' Pack weer even bij het Museum of Childhood gegaan om ideeën te krijgen wat ik met een aantal objecten kan doen. Daarnaast heb ik ook van een aantal ruimtes voor mezelf plattegrondjes zitten maken. Allemaal heel grof. Zo hoef ik tenminste niet telkens naar het museum om te kijken waar wat ook alweer staat.
Toen ik aan het avondeten zat was ik weer oh zo handig en liet ik een halve bak soep over mij heen vallen. Het was gelukkig niet heet, dus ik had alleen vieze kleren. Gezien ik nu geen schone spijkerbroeken meer had, dus was het weer hoog tijd om de was te doen. Naast dit heb ik in de avond nog even in de lounge gegamed en later zaten we met een groep ergens in de gang (vraag me niet waarom, opeens zat iedereen daar).

Vandaag was ik ook weer naar het Museum of Childhood gegaan, gezien er een klas zou komen die andere Margaret een beetje zou gaan begeleiden. Deze had echter de afspraak verzet naar het einde van de maand. Mijn bezoek was echter niet nutteloos, want ik heb met Margaret nog wat meer het Teachers' Pack besproken en ik had weer wat nieuwe inspiratie voor de middag gevonden. Margaret stuurde mij ook nog een aantal van de Teachers' Packs waar zij aan heeft gewerkt door, zodat ik goed kon zien hoe het er ongeveer uit moet gaan zien.

Vanavond ga ik waarschijnlijk weer lekker uit, maar ik denk dat ik eerst even een dutje ga doen om bij te komen. Morgen kom ik in een videoclip van één of andere metalband. Ik ken die hele band niet, maar mijn Schotse metalhead-vrienden gingen hierheen en hadden mij uitgenodigd, dus waarom niet :P Daarna gaan we ergens wat drinken, dus morgen beloofd in elk geval een goede avond te worden :P Maar daar horen jullie later meer van ;)

• 05 Oktober 2013 - 00:48

Irene Tegelaar:

Fijn weekend en veel plezier met de Schotse metalhead-vrienden!!! X

• 05 Oktober 2013 - 17:32

Joyce:

Figureren in een videoclip... straks word je nog beroemd! ;) Hoe is 't gegaan? Enne, was de soep niet lekker of had je kleding ook trek? :p Btw fijn om te lezen dat je lekker bezig bent met 't Teachers' Pack, ben eigenlijk best benieuwd naar je ideeën...

Vincent

Ik ben Vincent. Ik ben op het moment student Cultureel Erfgoed. Wat reizen betreft ben ik in op allerlei verschillende soorten reizen. Ik houd van een strandvakantie, maar stedentrips en roadtrips vind ik net zo leuk. Wat ik met name zo leuk vind aan reizen is dat je met verschillende culturen in contact komt. Ik ontdek graag andere culturen. Ook op culinair gebied ben ik zeer geïnteresseerd in de locale gerechten. Mijn favoriete vakantiebestemming is Schotland. Dit land had meteen na mijn eerste bezoek er aan mijn hart veroverd. Het heeft een hele leuke cultuur en het land op zich is gewoonweg prachtig.

Actief sinds 29 Aug. 2013