Mijn geluksdag... - Reisverslag uit Edinburgh, Verenigd Koninkrijk van Vincent Strien - WaarBenJij.nu Mijn geluksdag... - Reisverslag uit Edinburgh, Verenigd Koninkrijk van Vincent Strien - WaarBenJij.nu

Mijn geluksdag...

Door: Vincent van Strien

Blijf op de hoogte en volg Vincent

30 Oktober 2013 | Verenigd Koninkrijk, Edinburgh

Gisteren was het allemaal niet heel bijzonder. Wat aan mijn Teachers' Pack gewerkt en dergelijke. In de avond heb ik wet wat studenten in de hoek van de hal gezeten en een beetje gekletst en ging ik rond half 12 naar bed.

Toen werd ik op het onmenselijk tijdstip van 5.30 in de morgen gewekt door het brandalarm @$#@^%#!!!!! We moesten naar buiten toe tot het "probleem" was opgelost. Dus stond ik daar buiten in mijn t-shirt en op slippers met de andere studenten tot 6 uur @%$@#%@!!! te wachten voordat we weer naar binnen mochten. Gezien ik altijd om 7 uur opsta betekende dat dat ik een uur "slaap" had voordat ik er weer uitmoest. Toen de wekker ging was het natuurlijk net het moment dat ik begon weg te dommelen. Kortom, mn dag begon al goed.
Op werk ging het allemaal wel weer prima een beetje dezelfde werkzaamheden. Maar toen ik naar de bus ging sloeg mijn "geluksdag" weer toe. Ik zou in principe precies op tijd zijn om mijn bus te kunnen halen, maar er kwam maar geen bus en er kwam maar geen bus. Toen heb ik uiteindelijk maar een andere bus gepakt die zo'n 10 minuten van de campus stopt. Het was spitsuur en het regen en waaide, dus het was druk op de weg, waardoor het halen van het avondeten in gevaar kwam. Toen ik eindelijk kon uitstappen rende ik heuvelopwaarts naar de campus. Gelukkig haalde ik nog wel het avondeten, maar ik was wel helemaal kapot.

Nu even rustig aan doen, waarschijnlijk zo ff een dutje doen. Het was een zware dag...

• 30 Oktober 2013 - 21:31

Sytske Van Strien:

Wat een pechdag zeg en het was toch niet vrijdag de dertiende !!! Soms heb je dat en zit inderdaad alles tegen. Hopelijk heb je nog wel lekker gegeten. Vandaag maar vroeg je bed in, want morgen moet je flink aan het feest vieren toch, Halloween. Veel plezier, hoop dat je vrijdag nog wel een beetje fris naar je werk kan.
    XX Mam

• 30 Oktober 2013 - 22:10

Joyce:

Het brandalarm en de bus naar Prestonpans zijn toch best terugkerende items op je blog! :p Ben trouwens erg benieuwd hoe uitgebreid All Hallows' Eve en het Keltisch Nieuwjaar in Edinburgh morgen wordt gevierd, kijk uit naar je blog...

Vincent

Ik ben Vincent. Ik ben op het moment student Cultureel Erfgoed. Wat reizen betreft ben ik in op allerlei verschillende soorten reizen. Ik houd van een strandvakantie, maar stedentrips en roadtrips vind ik net zo leuk. Wat ik met name zo leuk vind aan reizen is dat je met verschillende culturen in contact komt. Ik ontdek graag andere culturen. Ook op culinair gebied ben ik zeer geïnteresseerd in de locale gerechten. Mijn favoriete vakantiebestemming is Schotland. Dit land had meteen na mijn eerste bezoek er aan mijn hart veroverd. Het heeft een hele leuke cultuur en het land op zich is gewoonweg prachtig.

Actief sinds 29 Aug. 2013