The main monkey business
Door: Vincent van Strien
Blijf op de hoogte en volg Vincent
15 Oktober 2013 | Verenigd Koninkrijk, Edinburgh
In de avond was ik nog even gaan hardlopen, gezien ik dat gisteren niet had gedaan. Toen ik over het strand liep kwam er op een gegeven moment een klein hondje op me af sprinten en me gedag zeggen. Het beestje vond me wel heel lief en wilde maar niet weg. Met veel moeite kreeg het baasje hem/haar eindelijk weg. Dus toen ging ik verder lopen. Ongeveer een minuut later voel ik opeens iets tegen mijn voet aan komen gevolgd door gejank. Bleek dat beestje weer naar mij toe gehold te zijn en was zo slim om precies tussen mijn benen in te lopen. Niet zo handig. Was wel even heel zielig, maar het beestje rende al snel weer terug naar zijn/haar baasje.
Vandaag was eigenlijk hetzelfde als gisteren. Allemaal computerwerk. Ik heb inmiddels ook al een eerste versie van een introductieverhaaltje gemaakt voor de Teachers' Pack.
Deze avond ben ik weer bezig met de was doen en heb ik ook weer wat kleine boodschapjes gedaan. En ik ben heel blij, want de Kettle chips zijn in de aanbieding (1 pond per zak). Dus heb ik er maar gelijk 2 van meegenomen.
Verder niet echt iets nieuws te melden. Niet alle dagen zijn even spectaculair. Voor komend weekend ben ik wel van plan om de Rosslyn Chapel te bezoeken, wat vlak onder Edinburgh ligt (vrij dicht in de buurt van Pannenkoek trouwens).
15 Oktober 2013 - 21:36
Sytske Van Strien:
Wat een leuk idee voor je teachers pack, benieuwd wat je stagebegeleidsterr er van vindt. Je hebt echt je draai gevonden zo. -
16 Oktober 2013 - 01:12
Joyce:
Ja, fijn dat je nu concrete ideeën voor 't Teachers' Pack krijgt, ben ook wel benieuwd naar je alternatieven en waarom je die schatkaart 't leukst lijkt. Overleg je hierover alleen met je stagebegeleidster of houd je ook nog een sort of brainstormsessie met anderen?