Een aantal hersendodende maar nuttige dagen
Door: Vincent van Strien
Blijf op de hoogte en volg Vincent
18 Oktober 2013 | Verenigd Koninkrijk, Edinburgh
Voor al deze evenementen zijn er bij de instellingen waar ik voor werk heel wat evenementen. Maar om daar mensen voor te krijgen moet er natuurlijk genoeg reclame gemaakt worden. Dat heb ik dus zitten doen op verschillende websites. Het was allemaal vooral een kwestie van 'copy-paste', dus het werd nogal snel hersendodend.
In de avonden is er ook niet veel bijzonders gebeurd. Het is nu vakantie voor de meeste studenten hier, dus het is hier behoorlijk stil. Behoorlijk saai eigenlijk. Maarja, nu is het weer weekend en straks ga ik lekker een aantal biertjes in het centrum doen. En morgen ga ik dan naar Rosslyn Chapel, waar ik van de lokale mensen goede verhalen over gehoord heb. Ik kijk er erg naar uit!!!
19 Oktober 2013 - 10:35
Joyce:
Dat soort dagen horen nu eenmaal ook bij stage, maar zo te lezen is 't stilte voor de storm en komen er ook voor jou boeiende evenementen aan. Geniet lekker van je weekend!